Så var det duket for nok en hjemmekamp og denne gangen var det Halden som skulle utfordre et offensivt Fjellhammerlag. 

Gjestene viste ingen respekt og tidlig ledelsen og var oppe i hele 5-10 når det var spilt 18 minutter og 6-12 etter 21 før gutta satte inn sluttspurten og reduserte ved den finske sisu, Miro Koljonen, i siste sekund slik at stillingen var 11-14 til pause.  Skulle gutta klare å snu dette? 

Andre omgang ble et jevn affære dere lagene fulgte hverandre tett, men Halden var hele tiden i front med både 1, 2 ,3 og 4 mål uten at vi klarte helte å komme i kapp.  Mange tekniske feil og småslurv gjorde det ikke lettere selv om Markus igjen levere nok en god kamp og hold oss inne i kampen i lange perioder. Kampen endte 28-29 etter noen nervepirrende sluttminutter der vi hadde muligheter til å utligne, når det stod igjen 5 sekunder.Dessverre gikk det ikke vår vei denne gangen.

Foto: Harald Gründel

 Et lysglimt var banenes beste Trym Skoglund som viste solide takter og noterte seg for 9 scoringer på 12 forsøk.  Bård Egil Tobiassen hadde også sine første minutter i FIL drakten og gjorde en solid jobb i forsvar. Blir spennende å følge Bård videre sammen med FIL så ønskt han velkommen når dere treffer han i hallen.

Vi gratulerer et hardarbeidene Halden med seieren og gleder oss til revansj på bortebane.

Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel