Kampreferat: Fjellhammer-Drammen (23-25) – Fjellhammer

Kampreferat: Fjellhammer-Drammen (23-25)

I kveld var det Drammen vi skulle ønske velkommen til Lørenskoghallen og kampen ble så jevn og spennende som mange hadde tippet på forhånd.

Det begynte trått for begge lag og etter 10 minutter stod det 1-3 til Drammen takket være godt keeperspill i begge ender av banen og solid forsvarsspill.  Skulle dette bli keepernes kamp?  De siste 20 minuttene av første omgang bar preg av mer fart og avslutninger selv om keeperne fortsatte å stå knallgodt.  Fjellhammer gikk opp til 9-6 og gikk til pause med 13-8 etter storspill at Fjellhammer’s keeper Markus Fredriksen (50% redninger).

Andre omgang startet med et par kjappe mål av Drammen som spiste seg innpå Fjellhammers ledelse og lå lenge i ryggen på hjemmelaget før de utlignet til 19-19 når det var igjen 10 minutter.  Derfra og ut var det lite som skilte lagene, men Drammen viste at det hjelper litt med rutine og stang inn istedenfor stang ut og dro i land seieren 23-25.   Igjen viser Fjellhammergutta hva som bor i de og viser igjen at der fullt på høyde med de fleste lag i REMA 1000 ligaen.  Vi tar med oss mye positivt både i forsvarsspillet og igjen solid keeperspill av Markus som også ble kåret til Fjellhammer’s beste spiller. Helt fortjent!  Vi ser fremover og takker alle som møtte opp i hallen samt fulgt oss på Direkte sport.