Nå er det snart kamp igjen! – Fjellhammer

Nå er det snart kamp igjen!

Etter nesten 3 uker kamppause er den endelig klart for kamp i Rema1000-ligaen igjen. Vi har tatt en prat med trener Kristian Bliznac om hvordan sesongen har stått til forventningene så langt, og hva er tankene for de neste kampene. Første kamp 22. november mot Viking i Stavanger.

Foto: Harald Gründel

Fjellhammer er et ungt lag som jobber hardt og har vist at de utfordrer selv de mest rutinerte lagene i Rema1000-ligaen. Hvordan syns du sesongen har svart til forventningene så langt?

Jag tycker säsongen har varit helt ok om man ser till våra prestationer. Men självklart måste vi belöna oss själva med poäng när vi presterar som vi gör. Där tycker jag att vi har varit oskarpa och inte tillräckligt cyniska när kamperna ska avgöras. Till slut är det poäng som räknas. Sett till poängskörd och med förutsättningarna vi har så är säsongen än så länge på status Godkänd. 

Etter en pause på 3 uker går turen til Stavanger og dere møter Viking Håndball på bortebane 22. november. Deretter går turen til Kolstad, som dere i forrige runde vant mot og fikk 2 poeng. Hvordan har dere brukt kamppausen og hvordan er forberedelsene mot de kommende kampene?

Vi har använt pausen att bygga lite på fysiken. Eftersom vi inte kan träna på morgonen och inte kan ha fysiska økter så måste vi passa på att träna fysiskt när vi får chansen att göra det. Sen har vi också självklart tränat på saker som vi är mindre nöjda med så här långt i spelet plus att vi jobbat med lite nya saker i spelet. Förberedelserna är som vanligt inför kamperna som kommer. Vi ska komma gott förberedda till kamperna. Så hoppas jag att vi ska spela fin handboll i 60 minuter och belöna oss med poäng.

3 uker og mye har skjedd. Barne- og ungdomshåndballen får ikke spille kamper. De neste hjemmekampene i 1.divisjon og Rema1000-ligaen blir spilt uten publikum. Men fortvil ikke, alle kampene for dame- og herrelaget blir streamet enten på www.handballtv.com eller på www.direktesport.no. Vi gleder oss hvertfall til kamper i Lørenskoghallen igjen! #altblirbra

Foto: Harald Gründel