Kampreferat: Fjellhammer – Sandefjord (30-32) – Fjellhammer

Kampreferat: Fjellhammer – Sandefjord (30-32)

Tonen var satt i det kveldens første 2 minutter ble delt ut bare 53 sekunder inn i kampen mot Sandefjord. Her får du hele kampreferatet fra kampen Fjellhammer – Sandefjord.

Lagene fulgte hverandre mål for mål de første syv minuttene, men så stengte hjemmelaget bakover og hindret Sandefjord uttelling i nesten 10 minutter. I denne perioden gikk hjemmelaget opp i en fire måls ledelse. Vi klarer ikke kontrollere kampen slik vi bør, og vi går til pause med uavgjort, 16-16.

Kampforløpet i 2. omgang skulle bli ganske lik den første hvor lagene følger hverandre tett og veksler på å ha ledelsen. Men så kommer to avgjørelser som gjør at hjemmelaget i løpet av fire minutter blir straffet med et direkte rødt og et rødt som følge av tre to minutter. Dette er overtallsspill Sandefjord utnytter og kommer raskt fire mål foran.

Med sju mot seks i angrep og et offensivt forsvar, svarer Fjellhammer. Vi setter tre på rad og er plutselig ett mål bak når det gjenstår ett minutt på tavlen. Sandefjord virker rystet, og tar en time out for å samle seg. De setter den siste scoringen og vinner 32-30. Hjemmelagets beste er Benjamin Berg med ni mål.

Vi skal nå over til Rogaland og møte NM-finalist Nærbø kommende søndag. Dette er siste seriekamp på nesten 50 dager. Denne perioden skal vi bruke godt. Først skal gutta få en velfortjent juleferie før vi skal knalle til og ta poengene som er nødvendig for å beholde plassen i Rema1000-ligaen!