Full klaff for både dame- og herrelaget! – Fjellhammer

Full klaff for både dame- og herrelaget!

Søndag var det duket for seriestart for både damelaget og herrelaget i Lørenskoghallen! Jentene dro i land seieren mot Grane Arendal og herrelaget fulgte opp med seier mot Drammen HK.

Kampreferat Fjellhammer IL – Grane Arendal

Endelig var det en tellende kamp for jentene igjen. Sist kamp var i januar, så denne kampen hadde jentene gledet seg masse til. Treningsarbeidet som har blitt gjort siden oppstart etter sommeren har vært veldig bra så jentene var godt forberedt til denne kampen.

Det ble spådd på forhånd at dette skulle bli en jevn og tett affære. Slik ble det også!

Etter en litt trøblete start stod det 1-3 til Grane Arendal etter 5 spilte minutter. 16 min ut i kampen så har den snudd. Marte Syverud skyter Fjellhammer opp i en 9-8 ledelse. Fjellhammer tar et lite grep om kampen og står strålende i forsvar. Når det har gått 27 minutter er Fjellhammer i ledelsen 14-11. De siste 3 minuttene av omgangen blir 3 dårlige minutter for jentene. Med ett bomskudd og en teknisk feil reduserer Grane Arendal ti 14-14 rett før pause.

Fjellhammer scorer først i andre omgang og går opp i en 15-14 ledelse. Denne ledelsen holder de en stund videre ut i omgangen. Ledelsen øker dessverre ikke noe særlig. Grane Arendal holder kampen jevn veldig lenge. Det skifter frem og tilbake mellom 1 måls ledelse og 2 måls ledelse for Fjellhammer. Etter mye godt forsvarsspill og godt kontrings spill går jentene opp i en 27-24 ledelse. Men så jobber Grane Arendal seg inn igjen i kampen og utligner til 27-27 etter det har gått 27 minutter. De siste minuttene består av litt tekniske feil og to lag som ikke helt finner noe flyt. Når det gjenstår 30 sekunder av kampen vinner Fjellhammer ballen. Jentene er rutinerte og bruker godt tid i det neste angrepet. Ballen blir rullet ut til Celine Svendsen på høyrekanten som lobber ballen nydelig i mål. Det er det siste som skjer i kampen og Fjellhammer vinner en thriller av en kamp. Banens beste for Fjellhammer blir Albertine Schaug Ellevold.

Jentene setter stor pris på støtten fra tribunen og håper det kommer enda flere på neste hjemmekamp som er den 26.09 mot Gjerpen.
Vi sees i hallen!

Kampreferat Fjellhammer IL – Drammen HK

Endelig var det tid for en tellende kamp igjen. Sist kamp ble spilt den 19. Desember 2020. Så vi kan trygt si at guttene var klare for å spille kamp igjen.
I første kamp stod Drammen HK på motsatt banehalvdel. DHK spilte en jevn kamp mot seriefavoritt Elverum på tirsdag, så vi var veldig klar over at dette kom til å bli en tøff kamp.

Våre gutter ut i hundre fra start og går opp i en 3-1 ledelse. Vi står strålende bakover med en fantastisk Loke Brasen bakerst. Planen som er lagt for det offensive spillet sitter veldig bra.
Etter 18:31 tar Kristian Kjelling time-out på stillingen 9-4 til Fjellhammer. Til pause er stillingen 13-8 til Fjellhammer.

Pausepraten må ha vært veldig bra for gutta starter 2.omgangen veldig bra. Allerede etter 9 min av 2.omgangen må DHK ta en time-out på stillingen 18-11. Resten av omgangen går DHK ut i ett ekstremt offensivt forsvar. Vi fortsetter å holde hodene kaldt og holder ledelsen utover omgangen. Til slutt ender med 27-22 til oss. Loke Brasen bakerst i mål står fantastisk og får fullt fortjent prisen for Banens beste.

Vi vil takke for støtten fra et fantastisk hjemmepublikum! Det var utrolig deilig å ha tilskuere på tribunen igjen og dere hjalp oss frem til en fantastisk seier. Tusen takk!!

På onsdag venter det en tur til Alta og 3.runde i cupen for gutta.