Kampreferat Fjellhammer IL – Kolstad – Fjellhammer

Kampreferat Fjellhammer IL – Kolstad

Det ble ikke med noen poeng hjem fra Trondheim i kveld. Kampen starter tett og jevnt. Lagene følger hverandre tett og det bølger frem og tilbake. Vi står godt bakover og Aleksandar har seks redninger til pause. Gutta leverer en strålende 1.omgang som vi må ta med oss videre. Til pause leder vi 16-14.

2.omgangen ble en dårlig omgang med håndball for vår del. Vi sliter ekstremt fremover og klarer ikke å sette ballen i mål. Vi gjør mange tekniske feil og Rismark i målet til Kolstad gjør livet surt for oss. I Forsvar fungerer det heller ikke. Kolstad kommer alt for lett til mulighetene og det blir vanskelig for våre keepere. Det blir bare 9 mål for vår del i 2.omgang. Da blir det vanskelig å vinne håndballkamper.

Nå er det bare å tenke fremover. Allerede til onsdag er det ny kamp. Da går turen til Halden for å kjempe om 2 nye poeng.

Kasper Sjursen Syversen ble kåret til vår beste spiller.