Det endte med poengdeling mot Haslum – Fjellhammer

Det endte med poengdeling mot Haslum

Fjellhammer – Haslum 29-29 (13-12).

Etter at vi leder 26-22 med 10 minutter igjen av kampen, klarer vi ikke å dra i land seieren. Haslum kjemper seg tilbake og ledet med 1 mål da det gjenstår 15 sekunder av kampen. Sondre Gjerdalen får ballen på linja og setter ballen i mål. Han sikret dermed ett ekstremt viktig poeng!

1.omgang

Vi har for vane å spille jevne kamper, denne kampen ble intet unntak. Det er ikke mye som skiller lagene i starten av kampen. Etter 11 minutter har Haslum skaffet seg en liten ledelse på 3 mål. Kristian Bliznac tar time-out, og etter time-outen scorer vi 3 mål på rad. Vi går til pause med en 13-12 ledelse!

2.omgang

2.omgangen skulle vise seg å ikke bli noe annerledes enn 1.omgang. Lagene fortsetter å følge hverandre. Det scores mål i begge ender av banen. 15 minutter ut i omgangen er vi i en veldig god periode. Vi står godt i forsvar og stenger skikkelig igjen. Hermann Gjekstad setter inn en 7-meter og øker vår ledelse til 26-22.

Haslum tar time-out, og det viste seg å funke veldig bra. De neste 4 minuttene av kampen vinner Haslum 4-1. Kampen er nå helt jevn igjen. Haslum er nå inne i en sterk periode. Vi gjør noen tekniske feil og bommer på skuddene våres. Når det gjenstår 2 minutter sender Vegard Tennfjord Haslum i ledelsen 29-28.

Som kjent holdt vi det tett bakover resten av kampen og utligner i siste sekund. Etter en kamp som svingte veldig frem og tilbake, var det kanskje fortjent med poengdeling til slutt.