Tap i gårsdagens treningskamp – Fjellhammer

Tap i gårsdagens treningskamp

Vi tapte gårsdagen treningskamp mot Halden 26-32 (13-13).

Etter en periode med mange tunge treningsøkter, var det endelig tid for en treningskamp. Halden var årets første motstander.

Vi starter kampen godt i forsvar og vi ser at de tingene vi har trent på fremover i banen fungerer. Det er fortsatt noe å jobbe med, men vi er på riktig vei. Hele 1.omgang er jevn, men vi er foran med noen mål utover omgangen. I siste del av omgangen spiller vi ikke like godt fremover og Halden løper inn noen enkle scoringer. Til pause står det 13-13.

2.omgang starter ikke godt for oss. Det gode forsvaret fra 1.omgang er ikke tilstede. Vi slipper til deres strekspiller alt for ofte. Vi retter opp i dette, men Halden har nå snudd kampen og er i ledelsen. Gutta kjemper seg inn i kampen igjen og det er uavgjort når det gjenstår 15 minutter.

Vi får rullert godt på laget og de siste 10 minuttene er det unggutta som får sjansen. Med mange nye spillere på banen som ikke har stått så mye sammen sliter vi med samarbeidet. Noe som er helt naturlig. Vi taper til slutt 26-32. Alt i alt en fin gjennomkjøring og vi er godt fornøyde med gårsdagens kamp.

Ny treningskamp søndag

Søndag kl.13:00 er det ny treningskamp for gutta. Kolstad er søndagens motstander. Dette blir siste mulighet med kamptrening før seriespillet starter opp igjen neste helg. Det vil være gratis inngang også til denne kampen. Du kan hente ut din billett i appen eller via linken under. Det er 140 billetter tilgjengelig. Vi gleder oss til ny kamp og håper på å se deg i hallen!