2 poeng mot Sandefjord – Fjellhammer

2 poeng mot Sandefjord

Før gårsdagens kamp var vi klar over hvor viktig denne kampen var. 2 poeng var det eneste som gjaldt.

1.omgang

Det var en revansjelysten gjeng som gikk ut på parketten i Lørenskoghallen i går kveld. Dette var veldig tydelig fra start. Gutta gikk ut i 100 og med masse energi. Vi gikk rett i strupen på Sandefjord og etter 6 minutter sendte Andreas Furuseth oss opp i en 5-1 ledelse. En strålende start på kampen for gutta.

Sandefjord jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen og reduserte til 7-5 etter 11 spilte minutter. Etter den gode starten slet vi med å sette ballen i mål utover omgangen. Dette resulterte i at Sandefjord fikk løpe inn noen enkle scoringer og etter 16 minutter var de bare 1 mål bak.

Resten av omgangen hevet gutta spillet igjen og økte ledelsen betraktelig. Loke stod strålende bakerst og med et solid forsvar foran seg. Til pause ledet vi 16-10.

2.omgang

Haslum kampen satt friskt i minnet da 2.omgangen startet, men det så ut som gutta virkelig hadde lært av den kampen. Vi gikk ut i 2.omgang og startet med å øke ledelsen. Sandefjord er et lag som aldri gir opp og de klarte å holde seg innenfor rekkevidde.

Loke fortsatte storspillet i 2.omgang og vi hadde en solid ledelse gjennom hele omgangen. Når det var igjen 5 minutter på klokka ledet vi hele 27-19. En solid omgang og en sårt trengt opptur for gutta. Sandefjord satt noen raske scoringer de siste minuttene så sluttresultatet ble 28-23. Loke Peter Brasen ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller.

2 viktige poeng

Dette var 2 poeng som smakte ekstremt godt og gir oss en fin avstand ned til direkte nedrykk. Vi er fortsatt 1 poeng bak den siste sluttspillplassen når det gjenstår 4 kamper. Til søndag venter Bergen på bortebane i kampen om 2 nye poeng.

Tusen takk for støtten fra publikum! Dere lagde en fantastisk ramme og hjalp gutta til 2 poeng. Vi håper å se mange av dere igjen til neste hjemmekamp mot Kolstad den 27.mars.