Fjellhammer IL ønsker at alle skal oppleve håndballglede og føle seg trygge i våre haller. Derfor har vi laget felles retningslinjer som gjelder for våre spillere i hallene vi bruker.

Smittevernets 3 hovedregler:
A. Om du føler deg syk – hold deg hjemme – alltid.
B. Vær nøye med hygiene – vask hendene. Ofte!
C. Hold avstand, og unngå unødvendig nærkontakt – alltid.

Lørenskog kommune følger nasjonale retningslinjer. I våre hallen skal alle tilskuere sitte med 1 meters avstand (husstandsmedlemmer kan fravike fra denne regelen). Tribunen er oppmerket med sitteplasser med riktig avstand.

Lørenskoghallen har begrenset antall sitteplasser på grunn av restriksjonene. Alle tilskuere som skal inn i hallen p kampdag må registrere seg med QR-kode i inngangen. Har du kjøpt billetter til 1.divisjon eller Rema1000-ligaen trenger du ikke å registrere deg på QR-koden.

Det er håndsprit tilgjengelig på sentrale steder i hallen.

Vi anbefaler også alle til å ta idrettens eget koronavettkurs. Norges idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten.

Oppdatert 01.09.2021