Kampreferat Fjellhammer – Runar Sandefjord (27-28) – Fjellhammer

Kampreferat Fjellhammer – Runar Sandefjord (27-28)

Søndag kveld kom Runar Sandefjord til Lørenskoghallen. En slitekamp som dessverre ender med nok et surt ettmålstap for gutta i grønt.

Etter hva vi selv mener er en svak 1. omgang henger vi likevel greit med og ligger under med tre mål til pause, 14-17. Vi kommer aldri opp på nivået vi ønsker bakover og blir stående litt for passivt mot slutten av Runar sine lange angrep.

Tendensen har vært motsatt. Det har vanligvis vært vi som har gått til pause med ledelse for så å miste forspranget. Kunne vi bryte en ny barriere med å komme tilbake? Og som sagt – med påfyll av energi og noen kloke refleksjoner i garderoben kommer gutta ut av startblokkene som noen raketter.Etter opphentingen går vi raskt i fra med to mål, og har virkelig momentum i kampen. På stillingen 21-19 tar gjestene fra Sandefjord time out og gutta våre har vunnet første 10 minuttene i siste omgang med 7-2. Det er klart et lag som Runar med så mye erfaring får justert seg, men vi mener igjen at det er våre egne feil og dårlige vurderinger som slipper motstander inn i kampen. Det koker for mye i toppen og blir en del «kåling» som gjør at Runar henter det inn og igjen drar i fra. Nå er det gjestene som har en periode hvor de vinner med fem mål, 9-4.

Så når trenerteamet tar sin siste time out er vi tre mål bak. Vi selger inn tro på egne ferdigheter og klare, strukturerte avtaler fremover. Når vi da scorer på det påfølgende angrepet kommer instinktet frem. Et godt forsvar blir fulgt opp med nok et mål og vi er ett bak når passive gjester går opp i siste angrep. Igjen får vi brutt ned Runar og står med muligheten til å sikre oss et poeng med et godt angrep. Men dessverre tipper ikke marginene i vår fordel denne gangen heller.

Nok et ett målstap av den sure sorten, og når sluttsignalet går står stillingen på 27-28. Men på dette nivået får man ingenting gratis. I hver kamp må vi jobbe steinhardt for å få. Sist gang vi gikk inn i en lengre periode uten kamp kom gutta knallhardt tilbake med storseier over Haslum. Nå håper vi de responderer like godt denne gangen og får justert. Vi gratulerer Eirik Hybertsen som BB mot gamleklubben og takker et fantastisk hjemmepublikum for støtten. Tenk for et fort vi har når det er fullsatt og alle jubler for gutta i grønt.